• 06 28 96 86 51
  • info@hendriksdakwerken.nl
  • Ter Apel

Diensten
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hendriks Dakwerken is een dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Ter Apel, en ruimĀ 33 jaren gespecialiseerd in het bedekken van bitumineuze dakbedekking.

Of het nu gaat om onderhoud, het aanleggen van een gloednieuwe dak of renovatiewerkzaamheden. Ook voor het vernieuwen van het dakbeschot, het schoonmaken van de dakgoten en/of het plaatsen van regenpijpen kunt u bij mij terecht. Tevens kunt u bij mij terecht voor een gratis dakinspectie.

Uiteraard werken wij met duurzame dakbedekking en materialen. De dakbedekkig die we gebruiken heeft een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaren. Wij streven in ons werk uiteraard naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel bij de voorbereiding en advisering als de uitvoering en de nazorg. Omdat ik uiteraard 100 % achter mijn vakmanschap en kwaliteit sta, bied ik 10 jaren garantie op het afgeleverde werk.

Voor de afwerking van de dakranden kan een daktrim of een afdekkap worden geplaatst. Een afdekkap kan in verschillende kleuren aangebracht worden, geheel aangepast aan de kleuren van uw huis.


Onderhoud

Zelfs een dak dat in een uitstekende status verkeert, is toe aan onderhoud. Een paar van de onderhoudswerkzaamheden zijn: opruimen van vervuiling; rubberen matjes plaatsen onder bijvoorbeeld tegels; het verbeteren van ontwerpfouten, bladeren verwijderen van daken (en natuurlijk uit goten) en het repareren van beschadigingen die ontstaan zijn door het gebruik van een dakterras.

Zo bezwijken er jaarlijks veel daken, aangezien men pas aan een bitumineus dak laat werken indien het lekt. Dat is een fout die veel mensen maken: Het onderhouden van een dak is uiteraard even belangrijk. Het voorkomt dat het dak sneller verslechterd.

Veel bladeren in uw dakgoot laat de dakgoot verstopt raken, en daardoor krijgt u overstromingen. Als u veel vuil op uw dak heeft liggen kan het dak ook beschadigen of, erger nog, lek raken. Vandaar is het dus belangrijk dat er een jaarlijkse onderhoudsbeurt aan uw dak wordt gedaan.

Ook dit willen wij uiteraard graag voor u doen. Voor dit soort zaken kunt u ook altijd contact met ons opnemen, waarna er een (vrijblijvende) offerte voor u gemaakt wordt.

Stel uw vraag
Copyright 2006 - 2021 Hendriks Dakwerken Ter Apel