• 06 28 96 86 51
  • info@hendriksdakwerken.nl
  • Ter Apel

Over ons
Wie is Hendriks Dakwerken?

Hendriks Dakwerken is een dakdekkersbedrijf dat gevestigd is in Ter Apel, en ruim 33 jaren gespecialiseerd in het bedekken van bitumineuze dakbedekking. Het bedrijf zelf is opgericht in 2006, maar het beroep dakdekken wordt al jaren lang uitgeoefend binnen de familie.

Omdat het bedrijf een éénmanszaak is, worden de werkzaamheden persoonlijk uitgevoerd door mijzelf, de eigenaar, Jan Hendriks. Mede door ruim 33 jaar ervaring bied ik u kwaliteit en vakmanschap. Ik werk voor zowel bouwbedrijven als particulieren, bij zowel nieuwbouw als renovatiepanden.

Of het nu gaat om onderhoud, het aanleggen van een gloednieuwe dak of renovatiewerkzaamheden. Ook voor het vernieuwen van het dakbeschot, het schoonmaken van de dakgoten en/of het plaatsen van regenpijpen kunt u bij mij terecht. Tevens kunt u bij mij terecht voor een gratis dakinspectie.

Indien u wilt weten wat de mogelijkheden allemaal zijn, kunt u uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen. Ik kom altijd persoonlijk bij u langs om het dak te bekijken en op te meten. Zo wordt er dus altijd een (vrijblijvende) offerte op maat voor u gemaakt. Er wordt dus geen (richt)prijs via de telefoon of e-mail gegeven zonder dat ik het dak persoonlijk heb bekeken.

Uiteraard werken wij met duurzame dakbedekking en materialen. De dakbedekkig die we gebruiken heeft een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaren. Wij streven in ons werk uiteraard naar de hoogst mogelijke kwaliteit. Zowel bij de voorbereiding en advisering als de uitvoering en de nazorg. Omdat ik uiteraard 100 % achter mijn vakmanschap en kwaliteit sta, bied ik 10 jaren schriftelijke garantie op het afgeleverde werk.

Voor de afwerking van de dakranden kan een daktrim of een afdekkap worden geplaatst. Een afdekkap kan in verschillende kleuren aangebracht worden, geheel aangepast aan de kleuren van uw huis.

Mijn werkgebied ligt, voor zowel nieuwbouw- als renovatiewerkzaamheden , hoofdzakelijk in de provincies Groningen en Drenthe.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen?
Neem dan, uiteraard geheel vrijblijvend, contact op voor een hoogstpersoonlijke kennismaking. U ontvangt dan een duidelijke offerte waarbij u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Stel uw vraag
Copyright 2006 - 2021 Hendriks Dakwerken Ter Apel